Nagranie szkolenia online dla gastronomii
Dzięki temu praktycznemu szkoleniu podwoisz ilość sprzedanych wynosów wielkanocnych w Twojej restauracji, kawiarni czy cukierni.
Spraw, by nadchodzący sezon wielkanocny był najbardziej dochodowym od lat!
Dołącz do dziesiątek restauratorów i marketingowców, którzy skorzystali ze szkolenia “Podnosimy sprzedaż wynosów wielkanocnych”
Podczas szkolenia dowiesz się
Jak pokazać Twoją ofertę online?
- Jak przedstawić Twoją ofertę wielkanocną online na stronie internetowej?
- Tricki i rozwiązanie dla tych, którzy nie mają własnej strony www restauracji,
- Na co zwrócić uwagę prezentując ofertę w sieci?
Jak zainteresować nią w social media?
- Co i jak pokazywać w mediach społecznościowych, żeby jak najwięcej osób dowiedziało się o Twojej ofercie?
- Jak ciekawie opowiadać o ofercie wielkanocnej, żeby angażować społeczność online?
Jak sprzedawać więcej?
- Jak używać reklam na Facebooku i Instagramie do aktywnej sprzedaży oferty wielkanocnej?
- Jak korzystać z Business Managera i tworzyć skuteczne reklamy?
- Jakie wybrać grupy docelowe i budżet?
- Jakie posty ustawić na reklamę?
Zobacz fragment tego konkretnego szkolenia:
Szkolenie prowadzi
Fika to Agnieszka Borek i Marta Paplaczyk, dwie przyjaciółki, które zawodowo połączyła miłość do jedzenia, restauracji i marketingu gastronomicznego, a prywatnie do Włoch.
Obie mają ponad 11- letnie doświadczenie w branży HoReCa, na różnych stanowiskach: od kelnerki, managera, specjalisty do marketingu czy osoby zarządzającej kilkunastoma restauracjami jednocześnie.
Marta Paplaczyk
W Londynie pracowała na stanowisku sprzedawcy eventów w restauracji ponad dwa lata, dziś skupia się na wspieraniu sprzedaży w gastronomii poprzez przemyślaną, strategiczną komunikację online i reklamie w mediach społecznościowych.
Gotowi uczynić ten sezon wielkanocny najlepszym w historii lokalu?
Naucz się aktywnej, nienachalnej sprzedaży, zamiast czekać aż Goście sami się do Ciebie zgłoszą!
Dla kogo jest to szkolenie?
Dla właścicieli
Skorzystają na nim właściciele restauracji, kawiarni, cukierni ub piekarni, którzy chcą podwoić swoje przychody z wynosów wielkanocnych.
Dla managerów
Wiedza ta przyda się managerom lokali gastronomicznych i gastronomii w hotelach odpowiedzialnych za przyjmowanie i obsługę zamówień cateringowych.
Dla marketingu
Szkolenie będzie świetnym uzupełnieniem wiedzy o social media w zakresie promocji ważnego aspektu dla Klientów z sektora HoReCa – Twoi Klienci Ci podziękują 😉
Dla sprzedaży
To będzie przydatne uporządkowanie wiedzy i schematów, które warto stosować w działach sprzedaży eventów, wesel, restauracji hotelowych i sektoru HoReCa.
Na szkoleniu nie skorzystają:
- Właściciele i managerowie burgerowni, pizzerii, sushi barów – restauracji, które nie oferowały i nie planują tworzyć oferty wielkanocnej.
- Właściciele i managerowie cateringów dietetycznych,
- Właściciele i managerowie domów weselnych, które nie oferują usług cateringowych.
Co mówią inni o naszych webinarach?
Podnosimy sprzedaż wynosów wielkanocnych
Szkolenie online