fbpx
Przejdź do treści

Nagranie szkolenia online dla gastronomii

Dzięki temu praktycznemu szkoleniu podwoisz ilość sprzedanych wynosów wielkanocnych w Twojej restauracji, kawiarni czy cukierni.

Spraw, by nadchodzący sezon wielkanocny był najbardziej dochodowym od lat!
Dołącz do dziesiątek restauratorów i marketingowców, którzy skorzystali ze szkolenia “Podnosimy sprzedaż wynosów wielkanocnych”

Podczas szkolenia dowiesz się

Jak pokazać Twoją ofertę online?

  • Jak przedstawić Twoją ofertę wielkanocną online na stronie internetowej?
  • Tricki i rozwiązanie dla tych, którzy nie mają własnej strony www restauracji,
  • Na co zwrócić uwagę prezentując ofertę w sieci?

Jak zainteresować nią w social media?

  • Co i jak pokazywać w mediach społecznościowych, żeby jak najwięcej osób dowiedziało się o Twojej ofercie?
  • Jak ciekawie opowiadać o ofercie wielkanocnej, żeby angażować społeczność online?

Jak sprzedawać więcej?

  • Jak używać reklam na Facebooku i Instagramie do aktywnej sprzedaży oferty wielkanocnej?
  • Jak korzystać z Business Managera i tworzyć skuteczne reklamy?
  • Jakie wybrać grupy docelowe i budżet?
  • Jakie posty ustawić na reklamę?

Zobacz fragment tego konkretnego szkolenia:

Fragment szkolenia “Podnosimy sprzedaż wynosów wielkanocnych”
KIM JESTEŚMY?

Szkolenie prowadzi

Fika to Agnieszka Borek i Marta Paplaczyk, dwie przyjaciółki, które zawodowo połączyła miłość do jedzenia, restauracji i marketingu gastronomicznego, a prywatnie do Włoch.

Obie mają ponad 11- letnie doświadczenie w branży HoReCa, na różnych stanowiskach: od kelnerki, managera, specjalisty do marketingu czy osoby zarządzającej kilkunastoma restauracjami jednocześnie.

Marta Paplaczyk

Social media i reklama

W Londynie pracowała na stanowisku sprzedawcy eventów w restauracji ponad dwa lata, dziś skupia się na wspieraniu sprzedaży w gastronomii poprzez przemyślaną, strategiczną komunikację online i reklamie w mediach społecznościowych.

Gotowi uczynić ten sezon wielkanocny najlepszym w historii lokalu?

Naucz się aktywnej, nienachalnej sprzedaży, zamiast czekać aż Goście sami się do Ciebie zgłoszą!

❤️ gastronomia i branża horeca

Dla kogo jest to szkolenie?

Dla właścicieli

Skorzystają na nim właściciele restauracji, kawiarni, cukierni ub piekarni, którzy chcą podwoić swoje przychody z wynosów wielkanocnych.

Dla managerów

Wiedza ta przyda się managerom lokali gastronomicznych i gastronomii w hotelach odpowiedzialnych za przyjmowanie i obsługę zamówień cateringowych.

Dla marketingu

Szkolenie będzie świetnym uzupełnieniem wiedzy o social media w zakresie promocji ważnego aspektu dla Klientów z sektora HoReCa – Twoi Klienci Ci podziękują 😉

Dla sprzedaży

To będzie przydatne uporządkowanie wiedzy i schematów, które warto stosować w działach sprzedaży eventów, wesel, restauracji hotelowych i sektoru HoReCa.

Na szkoleniu nie skorzystają:

  • Właściciele i managerowie burgerowni, pizzerii, sushi barów – restauracji, które nie oferowały i nie planują tworzyć oferty wielkanocnej.
  • Właściciele i managerowie cateringów dietetycznych,
  • Właściciele i managerowie domów weselnych, które nie oferują usług cateringowych.

Co mówią inni o naszych webinarach?

Podnosimy sprzedaż wynosów wielkanocnych

Szkolenie online