Nagranie szkolenia online dla gastronomii

Dzięki temu 2h szkoleniu podwoisz ilość rezerwacji grupowych, eventów firmowych i cateringów w Twojej restauracji

Spraw, by nadchodzący sezon śledzików i wigilii był najbardziej dochodowym okresem w roku
Dołącz do szkolenia „Promocja i sprzedaż rezerwacji grupowych w restauracjach”

Podczas szkolenia dowiesz się

Jak pokazać Twoją ofertę online?

  • Jak przedstawić Twoją ofertę grupową (lub cateringową) online na stronie internetowej?
  • Tricki i rozwiązania dla tych, którzy nie mają własnej strony www restauracji,
  • Na co zwrócić uwagę prezentując ofertę w sieci?

Jak zainteresować nią w social media?

  • Co i jak pokazywać w mediach społecznościowych, żeby jak najwięcej osób dowiedziało się o Twojej ofercie?
  • Jak ciekawie opowiadać o rezerwacjach, żeby angażować społeczność online?
  • Jak używać reklam na Facebooku i Instagramie do aktywnej sprzedaży eventów?

Jak sprzedawać, żeby chcieli wracać?

  • Jak promować, że organizujecie eventy i cateringi (poza mediami społecznościowymi)?
  • Sprzedaż kontra relacje międzyludzkie- od czego zaczyna się „miękka sprzedaż”?
  • Podstawowe zasady eventów, o których zapominamy lub na które zwykle nie mamy czasu (a szkoda, bo są bardzo dochodowe!),
  • Jak utrzymać lojalnych Klientów na organizacje eventów?
KIM JESTEŚMY?

Szkolenie prowadzą

Fika to Agnieszka i Marta, dwie przyjaciółki, które zawodowo połączyła miłość do jedzenia, restauracji i marketingu gastronomicznego, a prywatnie do Włoch.

Obie mają ponad 10- letnie doświadczenie w branży HoReCa, na różnych stanowiskach: od kelnerki, managera, specjalisty do marketingu czy osoby zarządzającej kilkunastoma restauracjami jednocześnie.

Agnieszka Borek

STRATEGIA

Parę lat temu odpowiadała za sprzedaż i organizację niezwykle dochodowych eventów w Aioli, Banjaluce i Momu w Warszawie, teraz kieruje całą sprzedażą w fice. Doradza restauracjom jak dobierać grupy docelowe i tworzyć strategie komunikacji.

Marta Paplaczyk

Social media i reklama

W Londynie pracowała na stanowisku sprzedawcy eventów w restauracji ponad dwa lata, dziś skupia się na wspieraniu sprzedaży w gastronomii poprzez przemyślaną, strategiczną komunikację online i reklamie w mediach społecznościowych.

Gotowi uczynić ten sezon śledzików i wigilii najlepszym w historii lokalu?

Naucz się aktywnej, nienachalnej sprzedaży, zamiast czekać aż Goście sami się do Ciebie zgłoszą!

❤️ gastronomia i branża horeca

Dla kogo jest to szkolenie?

Dla właścicieli

Skorzystają na nim właściciele restauracji, cocktail barów, przestrzeni eventowych, którzy chcą podwoić swoje przychody z dużych rezerwacji grupowych i cateringów,

Dla managerów

Wiedza ta przyda się managerom lokali gastronomicznych i gastronomii w hotelach odpowiedzialnych za przyjmowanie i obsługę rezerwacji grupowych.

Dla marketingu

Szkolenie będzie świetnym uzupełnieniem wiedzy o social media w zakresie promocji ważnego aspektu dla Klientów z sektora HoReCa – Twoi Klienci Ci podziękują 😉

Dla sprzedaży

To będzie przydatne uporządkowanie wiedzy i schematów, które warto stosować w działach sprzedaży eventów, wesel, restauracji hotelowych i sektoru HoReCa.

Na szkoleniu nie skorzystają:

  • Właściciele i managerowie kawiarni, restauracji skoncentrowanych na sprzedaży jedzenia na wynos, dark kitchen, cukierni, piekarni, bez przestrzeni do przyjmowania większych grup,
  • Właściciele i managerowie cateringów dietetycznych,
  • Właściciele i managerowie domów weselnych.

Co mówią inni o naszych webinarach?

Promocja i sprzedaż rezerwacji grupowych w restauracjach

Szkolenie online